Wie zijn wij

Voor fysiotherapie in Amsterdam West kunt u terecht bij een van onze therapeuten

Wij zijn drie enthousiaste fysiotherapeuten met ruime ervaring en eigen specialisaties. Door een goede samenwerking met elkaar en met andere verwijzers, hebben wij meerdere behandel- en begeleidingsmogelijkheden.

 


Mirjam Bulthuis

 • Algemene fysiotherapie
 • Manueeltherapie
 • Dry needling
 • Beweegprotocol Rug

Wie ben ik?

Ik ben Mirjam Bulthuis en sinds 2005 werkzaam als fysiotherapeut. In 2010 ben ik gestart bij Fysiotherapie Elisabeth Wolffstraat en mede eigenaar geworden. Het jaar daarop heb ik mijn masteropleiding Manuele therape (SOMT) afgerond. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in Dry Needling.

De combinatie van fysiotherapie, manuele therapie en dry needling geeft mij vele handvatten mensen te helpen bij hun klachten.

Het leukste aan mijn vak vind ik om de persoon achter de klacht te leren kennen en om samen te werken aan een passende oplossing voor de klacht.

Pim Evers

 • Algemene fysiotherapie (o.a. schouderklachten)
 • Gesuperviseerde looptraining bij claudicatio intermittens
 • Beweegprogramma Diabetes
 • Beweegprogramma COPD

Wie ben ik?

Ik ben Pim Evers, en ben sinds 2007 afgestudeerd aan de HvA als fysiotherapeut.
In 2015 heb ik mij ingekocht bij Fysiotherapie Elisabeth Wolffstraat.

Ik heb mij gespecialiseerd in longaandoeningen en ben aangesloten bij het Claudicationet.

Tevens heb ik verschillende cursusen richting sportaandoeningen gevolgd, om deze mensen weer zo snel mogenlijk op hun oude niveau te krijgen.

Ik vind het leuk om samen met mensen aan hun revalidatie te werken, waarbij ik mijn kennis probeer over te brengen, zodat mensen zelf aan hun eigen herstel kunnen werken.


Marijke Clabbers-Beldman

 • Algemene fysiotherapie
 • Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
 • Basic Body Awarenss Therapy (BBAT)
 • Adem & Ontspanningstherapie (AOT)
 • Zwangerschap gerelateerde klachten
 • Mindfullness
 • Dry needling

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke Clabbers-Beldman. Ik werk sinds 2007 als fysiotherapeut. In 2015 ben ik toegetreden tot de maatschap Fysiotherapie Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam. Hier werk ik met veel plezier en in goed contact met huisartsen in de omgeving.

Over de jaren heen heb ik in diverse gezondheidscentra en particuliere praktijken gewerkt. Om een bredere kijk op de fysiotherapie te ontwikkelen heb ik ook in het buitenland gewerkt; een innovatieve praktijk in Zwitserland en enkele maanden in een Nepalees kinderrevalidatiecentrum. Ik heb daar o.a. geholpen de afdeling fysiotherapie meer te protocolleren. Beiden waren erg interessante en leerzame ervaringen om nooit te vergeten.

Mijn hang naar kennis en verdieping bleef bestaan. In 2014 heb ik de master Sociologie Grootstedelijke Vraagstukken& Beleid afgerond aan de Erasmus Universiteit. Ik vind menselijk gedrag fascinerend, zowel in grotere vormen, waarnaar de sociologie onderzoek doet, als op individueel niveau, zoals binnen de fysiotherapie.
Gaandeweg heb ik mij meer en meer verdiept in het behandelen van psychosomatische klachten. Mijn interesse binnen de fysiotherapie ligt bij het achterliggende verhaal van iemands fysieke probleem, bij levensgebeurtenissen die ons allemaal overkomen. Soms kunnen we hierdoor lichamelijke pijnklachten ontwikkelen of verkrampt raken in onze bewegingen. Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen bij dit soort herstelprocessen. Ook heb ik mij verder ontwikkeld in het behandelen van zwangerschap gerelateerde klachten.

Ik heb diverse scholingen gevolgd waaronder Adem & Ontspanningstherapie volgens o.a. van Dixhoorn, Mindful Zwanger (ZwangerFit ©), Basic Body Awareness Therapy, focussen methode Gendlin, interventies vanuit NLP (PsychFysio) en dry needling.
De wijze waarop ik mijn vak beleef en praktiseer, is gebaseerd op een fundament van fysiotherapie, sociologie en levenservaringen. Het geeft mij voldoening iemand te helpen weer in balans te komen en makkelijker door het leven te zien bewegen.

Ook ben ik vanuit mijn expertise als fysiotherapeut, onderdeel van het content team van zwangerenportaal.nl. Voor deze online omgeving schrijf ik artikelen met betrekking tot zwangerschap en ontspanning, mindfullness en verantwoord bewegen tijdens zwangerschap.